Praktijkhistorie

In 1998 werd samen met de huisartsen Janssen het gezondheidscentrum aan de Burgemeester van de Willigenstraat gestart. Een ideale samenwerking. Korte lijnen en duidelijkheid waren belangrijke peilers voor een optimale behandeling.

In 2000 nam Mike Blom de plaats in van Jan de Vos. Mike specialiseerde zich in de acupunctuur.

In 2004 vestigden ook de twee andere huisartsen zich in het gezondheidscentrum. Hierdoor ontstond een team van vier huisartsen en assistentes plus twee fysiotherapeuten.

Als fysiotherapeuten wilden we mensen met chronische aandoeningen meer kunnen bieden middels de groepsbehandelingen voor o.a. COPD, diabetes en Parkinson.
In 2012 is daarom in hetzelfde pand een nieuwe praktijk geopend met oefen-/fitnessruimte.

Sinds 2012 is Samantha den Haak toegevoegd aan het team. Samantha is oefentherapeute.
Annemiek Hofstede is sinds april 2014 werkzaam in de praktijk. Zij is manueel therapeut.

Per 2015 is de naam van de praktijk veranderd van Fysiotherapie Schilder & Blom, naar Fysiotherapie Lekkerkerk.

Visie

Met het huidige team van therapeuten hebben we een breed scala aan therapiemogelijkheden in huis. Hierdoor is het mogelijk combinaties van verschillende therapieën aan te bieden. We streven ernaar u zo optimaal mogelijk te helpen en te kijken welke therapievorm en therapeut het beste bij u passen. Er is intensieve samenwerking tussen de therapeuten onderling . We beschikken over een combinatie van ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.
Er is een nauwe samenwerking met de vier huisartsen in Lekkerkerk. Dagelijks is er een overlegmoment.